opc_loader

Wensenlijst

Detremmerie

Detremmerie badmeubelen, altijd de juiste kwaliteit

Detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes.

Met de nieuwe modulaire programma is Detremmerie een andere koers gaan varen, vele bekende series zijn opgegaan in dit mooie, nieuwe en moderne programma. De naam zegt het al, de mogelijkheden zijn ongelimiteerd. U heeft keuze tussen vele wastafels in diverse breedte- en dieptematen, deze wastafels kunt u combineren met diverse soorten onderkasten, met grepen of greeploos, het aantal laden kunt u kiezen en verkrijgbaar in vele mooie commerciële kleuren. Dan volgt er nog keuze in de verschillende spiegels, spiegelkasten, verlichting, halfhoge en hoge kasten. Welke wensen u ook heeft, Detremmerie heeft de oplossing. In onze showroom tonen we 2 badmeubels van Detremmerie.

Op zoek naar een badkamermeubel van Detremmerie, vraag bij ons een offerte aan, u ontvangt van ons onmiddellijk een scherpe aanbieding

Een badkamer met een Detremmerie badkamermeubel is een badkamer met stijl. Of u nu houdt van modern of traditioneel, Detremmerie heeft volop keus. Alle badkamermeubels zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en breedtematen. Voor andere series en een sfeerimpressie kunt u kijken op de compleet vernieuwde website www.detremmerie.be

De volledige productie vindt in België plaats. Het bedrijf weet een goede balans te vinden tussen de modernste productiemethodes en vakmanschap. Kwaliteit en service zijn onze peilers en we zijn trots te melden dat wij enkel met Europese onderdelen werken.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1