opc_loader

Wensenlijst

Showroom Bad Design Dongen:

Onze showroom is op afspraak geopend, wij kunnen u dan beter helpen en adviseren. Hiervoor kunt u onderaan deze pagina u gegevens en gewenste dag/tijdstip invullen of contact opnemen met 0162-371922 of info@bad-design.nl. Wij tonen van alle productgroepen enkele leuke, interessante items van ons kernassortiment om een idee te krijgen van alle mogelijkheden, samen kunnen we dan op zoek naar de ideale samenstelling voor uw droombadkamer.

Bad Design is een klein bedrijf, wij hebben dan ook geen grote luxe showroom waarin u eindeloos kunt rondsnuffelen om te kijken wat de sanitair- en tegelmarkt allemaal te bieden heeft. Een goede voorbereiding op onze website, elders op internet, pinterest, andere showrooms is vaak aan raden.

Verbouwing (Update 1-3-19)

Momenteel is de showroom onderhevig aan een grote verbouwing, het sanitairgedeelte krijgt een grote opknapbeurt, zodat we er voor de komende jaren weer fris tegenaan kunnen, momenteel hebben we van INK, Hotbath en Sealskin weer een mooie presentatie, andere merken volgen snel!

  

     

Contact

*